"ITS Hungary Kiválósági díj 2018." és "ITS Hungary Nívódíj 2018."

Az ITS Hungary Egyesület 2007-ben azzal a céllal hirdette meg az „ITS Hungary Kiválósági Díjat”, hogy az intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások területén az Egyesület tagjai által megvalósított – innovatív, jelentős nemzetgazdasági hasznot hozó, új megoldásokat felmutató – projektek közül a legkiválóbbat ily módon is kitüntesse. Az Egyesület által 2010-ben először meghirdetett „ITS Hungary Nívódíj” célja pedig az volt, hogy motiválja a fiatal pályakezdőket az ITS területén való munkára, és így biztosítsák az ITS szakterület utánpótlását.

Az ITS Hungary Egyesület 2018. március 5-én hirdette mind az „ITS Hungary Nívódíj 2018.”, mind pedig az „ITS Kiválósági Díj 2018.” pályázatot.

Az „ITS Hungary Kiválósági Díjra” az egyesület tagszervezetei és egyéni tagjai pályázhatnak. Pályázni lehetett bármely – az ITS területére vonatkozó – jelentősnek minősülő, 2017. december 31-ig befejezett, sikeres technológiai, rendszerépítési K+F projekt eredményének bemutatásával. A díj győztese az ITS Hungary Egyesület plakettjét kapja, továbbá az egyesület a nyertes pályázó szervezettől 1 fő részvételi díját átvállalja az „ITS Világkongresszuson” (2018. szeptember 17-21., Koppenhága).

Az "ITS Hungary Kiválósági Díj 2018" pályázati felhívása ide kattintva érhető el.

Az „ITS Hungary Nívódíjra” három kategóriában lehet pályázni: szakmérnöki diplomamunkával, felsőfokú képzést lezáró diplomamunkával, ill. Tudományos Diákköri Konferencia (TDK) pályamunkával.

Az "ITS Hungary Nívódíj 2018" pályázati felhívása ide kattintva érhető el.

A pályázatok benyújtásának határideje 2018. május 2.

 

Partnereink

Képtalálat a következőre: „kti logo”

Képtalálat a következőre: „icell kft logo”Képtalálat a következőre: „nfm”Képtalálat a következőre: „magyar közút logo”Képtalálat a következőre: „hunagi logó”Képtalálat a következőre: „nemzeti mobil díjfizetési zrt logo”Képtalálat a következőre: „naviscon zrt”HétpontKéptalálat a következőre: „siemens kft logó”

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: +36-1-7810553  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box