EasyWay Annual Forum 2012.

Az idei éves EasyWay Fórum Londonban kerül megrendezésre, November 20 és 22-e között, a Műszaki és Technológiai Intézetben.

 

A rendezvény lehetőséget biztosít az ITS-el foglalkozó vezető szakértőknek és döntéshozóknak, hogy találkozhassanak. A fórumon több mint 70 angol nyelvű előadásra kerül sor, melyek között megtalálhatóak plenáris előadások és kisebb műszaki bemutatók is. A témák lefedik a jelenlegi és jövőbeli európai ITS alkalmazásokat, valamint az EasyWay projekt eredményeinek bemutatására is sor került.

2012 kiemelt témái:

  • Plenáris ülés, melynek témája a londoni olimpiához kapcsolódó közlekedési menedzsment és megközelítés
  • Előadások azokról az ITS megoldásokról, melyek segítségével csökkentették a torlódásokat, baleseteket és környezetszennyezést.
  • EasyWay Díj az ITS Alakalmásért és Együttműködésért
  • EasyMap és Üzemeltetési Környezetek
  • EasyWay "Alkalmazási Útmutatók"

További információ az levélhez csatolt szórólapon és alábbi weboldalon érhető el:

http://www.easyway-its.eu/events/2012-London/AF2012-welcome/

 

Partnereink

Képtalálat a következőre: „kti logo”

Képtalálat a következőre: „icell kft logo”Képtalálat a következőre: „nfm”Képtalálat a következőre: „magyar közút logo”Képtalálat a következőre: „hunagi logó”Képtalálat a következőre: „nemzeti mobil díjfizetési zrt logo”Képtalálat a következőre: „naviscon zrt”HétpontKéptalálat a következőre: „siemens kft logó”

ITS Hungary Egyesület  -  H-1113 Budapest, Bartók Béla út 152.  -  Tel: +36-1-7810553  -  e-mail: itshungary@tvnetwork.hu

S5 Box